Jelenleg honlapunk átalakítás alatt áll, de természetesen addig is zavartalanul KÉRHET TŐLÜNK ONLINE ÁRAJÁNLATOT ÉS ADHATJA FEL MEGRENDELÉSÉT.

Tisztelt Partnerünk,

a HITELAP International Zrt. kifejezetten a nyomtatott huzalozású áramköri lapok kereskedelmére szakosodott vállalkozás, amely a HITELAP Nyomatott Huzalozású Áramköri Lapokat Gyártó Zrt. termékeinek kizárólagos forgalmazójaként jött létre.
Cégünk 2015 februárja óta több minősített hazai, európai és távol-keleti partnerrel kooperálva tevékenykedik a nyomtatott áramköri lapok piacán. Folytatjuk üzleti elődünk a HITELAP Zrt. tevékenységét a műszaki előkészítés és a minőség-ellenőrzés területén. Magas színvonalat képviselő minőségellenőrzési osztályunk a szabványok, szokványok és szakma szabályai szerint ellenőrzi a tőlünk megrendelt és általunk értékesített hozott termékeket.
A HITELAP International Zrt. ISO 9001:2009 minősítéssel rendelkezik. A széleskörű nemzetközi beszállítói partnerkapcsolatainknak köszönhetően portfóliónkban a prototípus kártyáktól egészen a tömeggyártásig, minden volumen megtalálható. Cégünk az idei évben számos fejlesztésbe kezdett, hogy folyamatainkat professzionalizálva emeljük szolgáltatásaink színvonalát. 

a HITELAP International Zrt. csapata

Give your website a premium touchup with these free WordPress themes using responsive design, seo friendly designs www.bigtheme.net/wordpress